Gepersonaliseerde DM voor ZLM

Home > Gepersonaliseerde DM voor ZLM

De uitdaging

ZLM Verzekeringen is er voor iedereen die in Brabant of Zeeland woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. Persoonlijk contact en een snelle service bieden vindt ZLM belangrijk. En daar is veel goede, gepersonaliseerde communicatie voor nodig.

De samenwerking van Pondres met ZLM begon met een mailing waarin ZLM haar klanten wilde oproepen hun verzekeringswaarde te herberekenen. Dat is ingewikkelde materie, die zo eenvoudig mogelijk moest worden aangeboden. 

Onze oplossing

ZLM vroeg Pondres mee te denken over de inhoud en vorm van deze DM. Uiteindelijk hebben wij een full colour mailing ontwikkeld die maximaal was gepersonaliseerd: zowel de teksten en de berekeningen als het antwoordformulier waren volledig toegespitst op de ontvanger.

Resultaten

Door zoveel mogelijk persoonlijke gegevens in de mailing te verwerken, heeft ZLM haar klanten op weg geholpen. De respons is bovendien aanzienlijk verhoogd. ZLM is dan ook erg tevreden over de samenwerking.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze gepersonaliseerde mogelijkheden, fysiek of digitaal? Neem dan contact op met Manon Willms via manon.willms@pondres.nl.

 

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram