Gepersonaliseerd magazine ZPRESS

Home > Gepersonaliseerd magazine ZPRESS

ZPRESS is in Nederland marktleider op het gebied van sportgerelateerde sponsored media met ZPRESS Sport. ZPRESS Sport verzorgt voor 25 betaaldvoetbalorganisaties, en bijna 100 amateurvoetbalclubs en -hockey-verenigingen presentatiegidsen, programmabladen, magazines en huis-aan-huis kranten.

De uitdaging

Eén van deze betaaldvoetbalorganisaties is Go Ahead Eagles, die eens per kwartaal het ‘Kleuren van Juweel’-magazine uitbrengt voor clubkaarthouders en supporters. ZPRESS Sport merkt dat voetbalclubs behoefte hebben aan vernieuwing en modernisering. Zo ontstond de vraag: hoe kunnen we het magazine van Go Ahead Eagles extra bijzonder maken voor clubkaarthouders en sponsoren?

Onze oplossing

Voor de Kleuren van Juweel Home of Football Special heeft Pondres de covers van de magazines gepersonaliseerd met de namen van de clubkaarthouders en sponsoren. Zo viel er op ruim 3.000 adressen een unieke editie van het magazine op de deurmat.

Resultaten

De personalisatie van het magazine zorgt voor:

  • extra onderscheidend vermogen
  • een verrassingseffect bij de 3.000 ontvangers
  • waardering en persoonlijke aandacht voor de supporters en sponsoren.


Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van personalisatie voor een verbeterde merkervaring of conversie? Neem gerust even contact op met Ludo Verhiel via ludo.verhiel@pondres.nl.

Jeroen Blom, commercieel manager bij ZPRESS Sport, vertelt graag hoe hij onze samenwerking heeft ervaren aan de 5 vragen. Lees het in de testimonial!

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram