De virtuele kerstmarkt van KiesKadoos!

Home > De virtuele kerstmarkt van KiesKadoos!

KiesKadoos en Pondres

KiesKadoos is een familiebedrijf en specialist in het verzorgen van kerstmarkten, kerstpakketten en bedrijfsevenementen. Door Covid-19 werd de vraag naar fysieke kerstmarkten op locatie kleiner en dat zorgde voor nieuwe ideeën en kansen!

Afgelopen periode heeft Kieskadoos een virtuele kerstmarkt ontwikkeld, waarbij het mogelijk is om in 360 graden te shoppen. Zo ’loopt’ de klant gezellig over de online kerstmarkt en hij kan zijn eigen kerstpakket shoppen.

KiesKadoos weet alles met betrekking tot het aanbieden en verkopen van prachtige kerstcadeaus. Toen het logistieke proces voor dit nieuwe concept om de hoek kwam kijken, kwam er een nieuwe dimensie op hun pad: fulfilment van persoonlijke cadeaus voor veel verschillende klanten. Het is toch anders dan cadeaus aanbieden op een kerstmarkt voor de medewerkers van één bedrijf. Nu moeten de geshopte cadeaus worden ingepakt en moet de verzending naar alle individuele medewerkers van een bedrijf worden verzorgd. KiesKadoos ging op zoek naar een partij om hen te ontzorgen in fulfilment en startten een vergelijkingsonderzoek met de volgende vraagstelling. Welke partij kan ons het beste helpen met de volgende taken:

 

  • Voorraad beheer
  • Orderpicken
    (cadeaus samenstellen)
  • Inpakken
    (verpakken van cadeaus)
  • Persoonlijk bericht bij cadeau
  • Tijdig verzenden van de persoonlijk samengestelde pakketten

 

En zo kwamen ze vrij snel bij Pondres terecht.

 Gecharmeerd door gepersonaliseerd

De oprichters van KiesKadoos; Anjuna, Djamilla en Sylvana waren al enigszins bekend met Pondres. KiesKadoos heeft afgelopen jaar de kerstmarkt voor alle medewerkers van Pondres tot in de puntjes verzorgd. Oprichter Anjuna:

‘De samenwerking was heel prettig, de lijntjes waren kort en het contact erg fijn. Pondres is sterk in de combinatie van fulfilment met drukwerk en dat biedt veel mogelijkheden voor de toekomst. KiesKadoos levert maatwerk en biedt klanten graag de mogelijkheid om te personaliseren, daar is Pondres een KEI in. Wij verwachten veel verschil te kunnen maken met persoonlijke cadeaus én communicatie.’

Pondres mag in opdracht van KiesKadoos veel werknemers verrassen met een persoonlijk kerstpakket. Wij gaan de complete fulfilment proces verzorgen; van voorraadbeheer tot verzending naar de werknemer. En hebben daarbij de unieke mogelijkheid om het persoonlijke cadeau te combineren met persoonlijke boodschap in het pakket.

De verwachting

De virtuele kerstmarkt is een nieuw product en heeft hetzelfde doel als een fysieke kerstmarkt. Toch is het lastig in te schatten hoeveel bezoekers KiesKadoos precies gaat krijgen. De organisatie heeft een mooie ambitie en we verwachten een positieve start van deze online kerstmarkt. Het past helemaal bij deze tijd en biedt veel kansen voor werkgevers die hun personeel willen verrassen met een persoonlijk kerstpakket. Het sluit helemaal aan bij de huidige maatregelen van de overheid en de restricties omtrent het coronavirus.

En een gelukkig nieuwjaar!

De ambitie van KiesKadoos gaat verder dan alleen een online kerstmarkt. Begin 2021 gaan ze een online shop ontwikkelen waar je 365 dagen per jaar de leukste persoonlijke cadeaus kan kopen voor je partner, vriendin, oma of iemand anders die je lief hebt!

Accountmanager Pondres over KiesKadoos

Het enthousiasme bij Anjuna, Djamila en Sylvana spat er altijd vanaf. Het zijn echte onderneemsters die kansen zien én pakken. Ze hebben met de kerstmarkten en evenementen die ze organiseren laten zien dat ze begrijpen waar hun klanten naar op zoek zijn.

Ze zijn volop in ontwikkeling om ook van de nieuwe virtuele kerstmarkt een succes te maken. Dat is hartstikke leuk in deze tijd waar we rekening moeten houden met elkaar. De samenwerking is zeer dynamisch en we schakelen frequent om de puntjes op de i te zetten. Ik verwacht ook veel van de 365 dagen webshop die ze gaan ontwikkelen. Het is heel gaaf dat wij bij Pondres mogen bijdragen aan een unieke klantbeleving.

Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram